Geniet van de zomer onder je douglas overkapping

Met de laatste ontwikkelingen omtrent het corona-virus ziet het er naar uit dat we dit jaar weinig terrasjes gaan pakken en weinig buiten de deur komen. Ondanks de vervelende situatie biedt dit ook veel kansen. Veel mensen hebben nu genoeg tijd om het huis of de tuin eens aan te pakken. Als je toch nergens heen kunt dan kun je maar beter zorgen dat je de vrije dagen in de tuin kunt benutten.

Zelf heb ik er over nagedacht om een douglas overkapping te laten plaatsen. Normaal ben ik op mijn vrije dagen en uren bij festivals of op een terrasje te vinden. Nu deze vorm van vermaak wegvalt moet ik op zoek naar een alternatief. Ik heb besloten met om met het geld wat ik normaal uitgeef aan festivals een douglas overkapping in Hengelo (bij mij in de tuin) te laten bouwen. Hierdoor kan ik in de zomer heerlijk onder de overkapping zitten. Het plaatsen van een overkapping heeft van ook meerdere voordelen:

  • Als het regent maar wel warm genoeg is dan kun je lekker droog zitten onder je douglas overkapping
  • Je hebt minder last van insecten die je komen storen als je lekker een boek aan het lezen bent.
  • Het brengt sfeer

In en rondom Hengelo zijn zeer veel bedrijven die een douglas overkapping kunnen plaatsen. Zelf heb ik contact gehad met Mammoet Bouw uit Oldenzaal. Ik heb een eerlijke prijs afgesproken en ze konden me ook helpen met het realiseren van wat extra straatwerk en verlichting. Super handig want dan hoef ik hier niet weer een ander klusbedrijf voor te bellen.