Tankstations in Hengelo

Net als in alle andere steden en dorpen heeft ook Hengelo meerdere tankstation waar je met je bolide kunt gaan tanken. Voor veel mensen is het een sport om zo goedkoop mogelijk te tanken bij een tankstation in de buurt. Bij een tankstation in Hengelo is dit niet zo moeilijk, omdat er een zeer ruimte keuze is. Tanken in Duitsland is voor veel Hengeloƫrs geen optie, omdat Hengelo te ver van de grens afligt. De winst die je in het buitenland kunt behalen met je meteen weer kwijt bij het heen en weer rijden.

Waar ga je tanken

De laatste jaren is niet alleen de prijs meer belangrijk. Waar vroeger tankstation maar gore locatie waren worden deze tegenwoordig steeds luxer. Je kunt er niet alleen meer tanken, maar in sommige gevallen ook je auto wassen, je banden oppompen en zelfs 24 uur per dag en zeven dagen in de week tanken. Ook de verzorging van de locatie wordt steeds belangrijker: Ga je liever ergens tanken waar de benzine 2 cent goedkoper is of waar je schoon en veilig kunt tanken?

Acties en spaarkaarten

Zelf ben ik fan van de Netto Tank formule. De uitstraling en de leuke tankbonacties zorgen ervoor dat ik hier met plezier bij de pomp sta. De uitstraling, de netheid en de makkelijke tankcard zorgen ervoor dat ik deze formule boven alle andere formules verkies. De prijzen van Netto Tank vallen me ook nooit tegen in vergelijking met andere prijsvechters.

Je auto wassen in een wasbox

Tanken combineren met het wassen van je auto

Je kent het wel: elke dag stap je weer in je auto met de gedachte “Oeh die mag ik wel even schoonmaken”. Ik vind het dan ook fijn dat je bij het tanken ook je auto kunt wassen. Bij de Netto Tank in Hengelo is een wasbox aanwezig, waar je snel even zelf je auto kunt wassen. Dit is een goede stok achter de deur om je auto even te poetsen en te verzorgen. Als de tank leeg is dan is het vaak ook geen slecht idee om je auto even schoon te maken en te gaan wassen.