Word een expert in barbecueën met deze tips

Een van de beste comfortfood categorieën ooit is barbecue. Je kan alles wat je wilt op de barbecue gooien, van normaal eten tot mild of pittig. Als je van grillen houdt, moet je erover nadenken om een ​​BBQ-meester te worden. Het juiste gereedschap is een van de eerste dingen die je nodig hebt om het barbecueën onder de knie te krijgen. Als je een echte barbecue fan bent, moet je eens kijken naar The Bastard aanbieding. Je moet bepalen of je briketten of houtskool blokken wilt gebruiken. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Er is geen goed of fout antwoord. Het is geheel aan jou. Briketten zijn vaak makkelijker aan te steken. Dan zijn er verschillende grill gereedschappen om te overwegen. Een spatel en tang en een snijpook zijn essentiële uitrustingen voor elke barbecue liefhebber. Ze moeten alle drie met lange handvatten worden vastgehouden om te voorkomen dat ze te dicht bij de vlammen komen. Een grillmand, een borstel met lange steel en spiesen zijn ook handige hulpmiddelen. Al het grill gereedschap dat je koopt moet comfortabel in je hand liggen. Ze zijn waarschijnlijk niet de tools voor jou als ze niet goed aanvoelen.

Barbecueën: perfecte zomer activiteit

Zomer barbecues zijn razend populair. Veel mensen denken dat een zomer niet compleet is zonder barbecue. Niet alleen vanwege de malse smaak van gegrild vlees, maar ook omdat het hen in staat stelt tijd door te brengen met familie en vrienden. Met het naderen van de zomer worden de barbecues weer uit de schuur gehaald. Het ideale moment om te beginnen met het plannen van je barbecue. Te gaar vlees en saaie gerechten domineerden de zomer. Alle extra onderhoudskosten die ontstaan ​​doordat je oude barbecue niet meer voldoet zijn een verspilling van het vlees, je tijd en geld.  Misschien is het tijd om naar iets nieuws en verbeterd te kijken. De eerste stap om je perfecte barbecue zomer te beginnen, is het hebben van de juiste uitrusting. Je zou moeten overwegen om bij The Bastard te kijken voor veel voorkeuren en kwaliteitsapparatuur.

Tips voor het grillen

Maak eerst de grill schoon. Hierdoor krijg je de beste smaak van alles wat je kookt in plaats van vermengd te worden met smaken van het laatste wat je op de barbecue hebt gekookt. Zorg ervoor dat je barbecue altijd warm is. Door voedsel aan een hete grill toe te voegen, wordt het aan de buitenkant mooi dicht en blijft de binnenkant sappig. Het zorgt ervoor dat voedsel niet aan de grill blijft kleven, wat cruciaal is voor de veiligheid van het koken. Roosters moeten geolied worden. Dit zorgt ervoor dat mager vlees niet aan de grill blijft plakken. Omdat kookspray opflakkeringen kan veroorzaken wanneer deze op een grill wordt gespoten, kun je het best olie op een papieren handdoek gieten en deze met een tang op het grillrooster drukken.

Veiligheid bij het grillen

Je moet de barbeque controleren op een veilige en gewenste temperatuur. Dit kan jedoen meteen vleesthermometer die direct kan worden afgelezen. De veiligheid van voedsel is zeer cruciaal. Controleer altijd of het voedsel op de grill een veilige temperatuur heeft bereikt. Laat het daarna altijd rusten. Laat het vlees minstens 5-15 minuten rusten voordat je het gaat eten. Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort vlees. Een groot stuk vlees zoals een t-bone steak heeft meer rust nodig dan een varkenslapje.