GVK tanks

FRP tanks staat voor glasvezelsterke kunststof. De tanks worden gemaakt voor bedrijven die werken met corrosieve vloeistoffen zoals zwavelzuur. De tanks worden speciaal gemaakt en op maat gemaakt voor de klant. De tanks worden in een fabriek geproduceerd zodat de installatie van de tanks op de locatie van de klant niet lang duurt.  

Waarom een GVK tank?

Een GVK tank heeft een langere levensduur dan een tank van roestvrijstaal. Het materiaal is veel lichter dus is de verplaatsing van de tanks goedkoper. De tanks zijn ook sterker dan staal. De tanks hebben in hun lange levensduur natuurlijk ook onderhoud en een modificatie nodig, dus moeten de tanks flexibel zijn in gebruik.  

Plasticon

De tanks worden gemaakt door Plasticon. Het is een bedrijf die tanks maakt voor bedrijven die corrosieve vloeistoffen op moeten slaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in GVK tanks en heeft voor elk gevaarlijke stof wel een oplossing. Dit bedrijf werkt samen met andere gespecialiseerde bedrijven om samen de beste kwaliteit neer te kunnen zetten. Het is een product wat met precisie geproduceerd moet worden en waar geen fouten gemaakt kunnen worden. Er zijn veel verschillende opties voor de ideale tank.  

Wat voor een tanks zijn er

De tanks worden allemaal speciaal gemaakt voor de klant. Zo kan je kiezen voor wat voor een vloeistof er in moet. Je kan kiezen hoe veel de inhoud moet zijn. Ook kan je de dikte van de tank kiezen. Je kan ook kiezen bedrijven vaak voor het verkeerde materiaal in onze ogen, omdat GVK een beter materiaal is dan staal met een beschermlaag van gevulkaniseerd rubber of roestvrij staal. De resultaten zie je terug in de levensduur van de tank, de prijs en onderhoud.