Keukenboer met service tot over de drempel

Een keukenboer die je service biedt tot over de drempel, dat zie je niet vaak. Het is erg fijn als de keukenboer je zover helpt van het ontwerpproces tot het plaatsingsproces. Maar waar vind je die?

Kwaliteit op alle vlakken

Het ontwerpproces van een keuken is een uitgebreid proces die afstemt op jouw wensen, mits de keukenboer daar rekening mee houdt. Dat gebeurd in veel gevallen wel, maar niet overal vind je de juiste kwaliteit die jij wil. Juiste kwaliteit met de beste service is een gouden combinatie die erg schaars is in de markt, echter is er een keukenzaak in Hengelo die dat wel kan. Zij hebben erg goede kwaliteit en daarbij de beste service.

Wat houdt dat dan in? Het houdt in dat ze een kwalitatieve keuken afstemmen op jouw wensen. Ze bieden een luisterend oor en kennen alle facetten en valkuilen in de keukenmarkt. Als jij je keuken anders wil, dan maken ze dat voor je. Maar na het ontwerpproces komt het afwerkingsproces waarbij ze de keuken voor je op maat maken en daarna af hebben. Maar als het af is word je bij vele winkels een soort van bedankt en red je er maar mee. Hier is dat niet.

Service tot over de drempel

De service die deze keukenzaak aanbiedt is erg veel, deze service zie je niet bij vele keukenboeren en die zouden hier echt van kunnen leren. Als je bij deze zaak een keuken besteld hebt en je bent er helemaal klaar voor, dan komen ze de keuken zelf installeren. Service tot over de drempel dus. Dit scheelt je een hoop moeite om te regelen dat je de keuken moet ophalen en eventueel zelf moet installeren. De montage van de keuken gebeurd door deskundige monteurs die al jarenlange ervaring hebben in het vak. Waarom moeilijk doen, als het ook zo kan.