Beveiligingsbedrijf in Hengelo

Een beveiligingsbedrijf vinden in Hengelo is makkelijker gezegd dan gedaan. Natuurlijk weet iedereen wel een beveiliger die met een busje over een bedrijventerrein een ronde maakt. Maar is dit ook het type beveiliger waar jij naar op zoek bent? Zo zijn er heel wat verschillende beveiligers te vinden:

  • Evenementen beveiliging: deze beveiliger bewaakt naast de veiligheid ook de sfeer bij een concert of evenement. Hij of zij zorgt er voor dat er geen ongenode gasten binnenkomen en grijp in bij calamiteiten.
  • Surveillant: hierbij worden panden (of volledige bedrijventerreinen) beschermt. Vaak tegen inbraak en brand. Zodra er een calamiteit doordat men een melding krijgt (eventueel door een video bewaking) of zelf iets waarneemt wordt er gecontroleerd en waar nodig de hulpdiensten ingeschakeld.
  • Objectbeveiliger: Deze vorm van beveiliging is een permanente en professionele bewaking van uw organisatie (vaak winkels, industrie, overheid en zorg). Als eerste aanspreekpunt voert men naast de direct beveiliging ook vaak de werkzaamheden van een receptionist of portier uit.

Zo zie je maar weer dat niet iedere beveiliger hetzelfde werk uitvoert. Een bewaker op het Westermaat doet dus compleet ander werk dan een beveiliger bij de Blues Night werkt. Een derde ander type kan gerust bij Thales de bezoekers ontvangen en registreren.

Wat betreft de beveiliging van bedrijventerreinen wordt er vaak een collectieve beveiliger voorgedragen. Deze kan dan met behulp van techniek en schaalvoordeel beter beveiligen dan een individuele beveiliger dat kan.