Kinderopvang regelen in Hengelo

Sinds wij zelf kinderen hebben is ons wereldje uiteraard flink veranderd. Naast het feit dat je ook rekening dient te houden met je gezinnetje heb je ook allerlei dingen te regelen waar je voorheen nooit aan had gedacht. Eén van de dingen die al snel op je pad komt is uiteraard het regelen van kinderopvang. Allereerst zijn we eens bij ons in de wijk gaan kijken. Echter was het gevoel bij deze organisatie niet optimaal. Na een tip zijn we ook eens net iets verder van onze woning vandaan gaan kijken bij een organisatie die handig ligt qua woon – werk verkeer. Zo kwamen we uit bij kinderopvang de Wonderboot in Hengelo Noord. Deze kinderopvang ligt precies tussen Enschede, Oldenzaal en Hengelo in. Vlakbij de oprit Hengelo naar de A1. Voor ons ideaal omdat we hier ’s ochtends toch langs tijden.

Uiteraard zijn de voorwaarden en sfeer bij een kinderopvang belangrijker dan de handige locatie. Dus hebben we een rondleiding aangevraagd. Na een goed gesprek kwamen we al snel tot de conclusie dat dit de juiste plek is voor onze kinderen.

Nu we een paar jaar verder zijn en ons gezinnetje ook wat groter is zijn we nog steeds erg tevreden over de kinderopvang. Onze oudste heeft al flink wat vriendjes waar we zo af en toe al wat mee afspreken.