Lage hypotheekrente

De historisch lage rente zorgt ervoor dat steeds meer mensen een hypotheek afsluiten of een andere lening nemen bij de bank. Door de lage hypotheekrente is het ook mogelijk om nu je bestaande hypotheek over te sluiten. Dit zorgt ervoor dat je maandlasten lager wordt. Aan de extreem lage rente zitten zowel voor- als nadelen. Dat het gunstig is voor huizenkopers dat is wel duidelijk. De huizenprijs schiet omhoog door het minimale aanbod van woningen en dit in combinatie met de lage hypotheekrente is er een run op woningen. Het grote nadeel is wel dat je rente over je spaargeld ook niks meer oplevert. Zorg er wel voor dat je een buffer houdt op je rekening voor onvoorziene uitgaven.

Hypotheekadvies op maat

Als je een huis koopt is het verstandig om de hoogte van je hypotheek te laten berekenen door iemand die er verstand van heeft. Een hypotheekadviseur weet alles van hypotheken en voorziet jou van het juiste advies. Om een hypotheek aan te laten sluiten bij jouw financiƫle situatie wordt er een berekening gemaakt. De Hypotheker kan vervolgens een offertecheck maken. Door naar een onafhankelijke partij te gaan weet je zeker dat je deskundig advies krijgt over een hypotheek op maat. Zo weet je zeker dat je de voordeligste hypotheekrente voor jouw situatie krijgt. Wil je jouw huidige hypotheek over laten sluiten? De hypotheekadviseur kan kijken of oversluiten mogelijk is en vertelt je alle voor- en nadelen. Bij De Hypotheker is het eerste intake gesprek altijd gratis dus doe hier je voordeel mee.

De Hypotheker in Hengelo

Wil je nu nog kunnen profiteren van de lage hypotheekrente? Wil je weten wat de onafhankelijke hypotheekadviseur in het centrum van Hengelo voor jou kan betekenen? Voor al je vragen rondom hypotheek, lening en rente ben je hier aan het juiste adres. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor hypotheekadvies op maat!