Scheffer Kantoorinrichting Hengelo

Het belangrijkste aan een werkplek is een praktische inrichting. De meubels, uitstraling en het zitcomfort zijn belangrijke onderdelen van een ergonomische werkplek. Medewerkers op een kantoor zitten vaak 7 á 8 uur per dag aan een bureau. De hele dag zittend werk doen wordt ook wel het ‘nieuwe roken’ genoemd. Dit komt omdat alleen maar zittend werken zeer slecht is voor je doorbloeding en lichamelijke gesteldheid. Een afwisselende werkhouding heeft vandaag de dag veel prioriteit voor een werkgever. Om langdurig ziekteverzuim te voorkomen is de aanschaf van hoogwaardige kwalitatieve kantoormeubelen met sta-optie een snelle winst. Een sta-bureau heeft veel voordelen en is bovendien goed voor een afwisselende werkhouding.

Kantoormeubelen op maat

Een kantoor moet zowel creativiteit uitstralen naar het personeel als naar de klanten die er komen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorbank waar de medewerkers in de pauze op kunnen zitten. Een mooie bank geeft ook een huiskamer effect en heeft vaak een open uitstraling. Net zoals archiefkasten waarin mappen en spullen netjes in kunnen worden opgeborgen. Dit om overvolle bureaus met mappen en papierwerk te voorkomen. Zo wordt er een zo efficiënt mogelijke werkplek gecreëerd. Een afspraak met Scheffer is er altijd een van kwaliteit. Ze geven interieuradvies op maat op elk gewenste locatie in Nederland. Ze gaan stapsgewijs het hele proces met je door tot aan het installeren van de nieuwe meubelen. De medewerkers worden ook voorzien van duidelijke zitinstructie bij de aanschaf van nieuwe bureaustoelen.

Dé kantoorinrichter van Twente

Scheffer project- en kantoorinrichting heeft dé oplossing voor elk soort kantoor. Of het nu gaat om een kantoorruimte of een onderwijsinstelling, Scheffer denkt in oplossingen. Ben je benieuwd hoe een standaard kantoor kan worden omgetoverd tot een inspirerende werkplek? Scheffer heeft diverse projecten gerealiseerd in Twente en omgeving. Voor kantoormeubelen van kwaliteit ben je hier aan het juiste adres.