Winkelen in Hengelo!

Hengelo is een leuke stad waar boetiekjes, warenhuizen en bekende winkels zich afwisselen. Je kan hier prima een rondje doen en alles vinden wat je nodig hebt en producten kopen die je misschien niet perse nodig had. Ook de markt is iedere woensdag en zaterdag een gezellige plek om rond te lopen en je boodschappenronde te doen. In dit stukje ga ik er wat verder op in welke winkels je hier allemaal kunt vinden.

Platenzaak

Al meer dan 40 jaar zit er een mooie platenzaak genaamd: Popeye. Bij deze winkel staan klant en muziek centraal en kun je echt die ouderwetse sfeer terug zien. Dit is zeker even de moeite waard wanneer je van muziek houdt en in Hengelo bent.

Art in Hengelo

Ook voor de kunstliefhebbers is er genoeg te doen in Hengelo. Je kan langs gaan bij Cadre lijstenmakerij & Art-Gallery. Hier zijn werken te vinden van Ursula Aubri. Ook kun je eventueel de poster varianten van de kunstwerken hier kopen. Ben je meer zelf een creatieve geest dan kun je hier een schildercursus volgen of bij Martin Brinkhuis kunstschildermaterialen je eigen inkopen doen. Hier is een groot assortiment kunstschildermaterialen uit de hele wereld te vinden. Wanneer je hier geweest bent kun je zo aan de slag gaan!

Kledingzaken

Er zijn in Hengelo verschillende soorten kledingwinkels te vinden. Of je nou een pak, bruidsjurk of gewoon casual kleding wil kopen je kan slagen hier. Ook kun je hier terecht als je opzoek bent naar Herenkleding Hengelo. FM Fashion is een winkel met alleen maar kleding voor mannen en hier kun je altijd slagen wanneer je op zoek bent naar casual kleding voor mannen.

Ervaar het zelf!

Hierboven zijn een aantal voorbeelden van welke winkels er te vinden zijn in Hengelo maar het geeft wel goed weer dat het winkel aanbod heel gevarieerd is in Hengelo. Dus wanneer je in de buurt bent neem een keer een kijkje!