Een paraplu is een geweldige accessoire      

Ons koude kikkerlandje heeft vaak druilerig en onstuimig weer. Voor vele mensen een grote irritatie. Maar toch heeft het zo zijn charme. Waarom zou een beetje regen je tegenhouden om de deur uit te gaan? Het is juist een goed excuus om je nieuwe herfst/winter look te showen. Maar hoe maak je deze look in combinatie met dit weer compleet? Simpel, met een bedrukte paraplu!

Een paraplu laten bedrukken

Een paraplu bedrukken is iets wat je niet snel hoort. Best gek, want het wordt tegenwoordig toch steeds meer gedaan. Wanneer je aan het bedrukken van paraplu’s denkt neig je snel te denken aan bedrijven die dit doen als relatiegeschenk of als merchandise. Niet gek natuurlijk, want dit wordt ook gewoon regelmatig gedaan. Zo heeft Grolsch vorig jaar nog een paraplu als merchandise gemaakt met het logo van hun beroemde herfstbok er op.

Paraplu’s voor bedrijven en relaties

Zoals gezegd laten veel bedrijven paraplu’s bedrukken, maar waarom eigenlijk? Bedrijven geven deze vaak cadeau aan medewerkers, relaties en klanten. Paraplu’s kunnen namelijk zo aangepast en bedrukt worden dat ze goed bij het imago en huisstijl van het bedrijf passen. Toch blijft het een beetje raar. Een paraplu is iets wat je niet snel als cadeau zou geven. Het kan namelijk best flauw overkomen. Maar hoe vervelend is het als je een keer buiten loopt terwijl het onwijs hard regent? Dan ben je met niks blijer dan met een paraplu. Een paraplu kun je altijd maar beter hebben. Daarnaast zijn er onwijs veel soorten waar je uit kan kiezen.

Je eigen gepersonaliseerde paraplu

Ook jij als particulier kan een eigen paraplu bedrukken. Het is een ideale accessoire voor je herfst/winter look. Je kan jouw paraplu ook helemaal personaliseren. Wil je een paraplu waar niet één maar wel twee personen onder passen? Dan laat je een golfparaplu bedrukken! Wil je zeker weten dat jouw paraplu bij zware windstoten heel blijft? Laat dan een stormparaplu bedrukken! Ga je voor iets goedkoper en een paraplu die compact is en in elke tas past? Dan is een opvouwbare paraplu bedrukken misschien iets voor jou! Zo zie je maar dat er voor ieder wat wils is! Waarom een normale paraplu kopen als je ook kunt kiezen voor een mooie gepersonaliseerde paraplu die wel bij jouw look past.